Președintele PNL Sector 6 și candidat la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, invitat joi al Mădălinei Dobrovolschi în emisiunea live de pe Realitatea de București, a acuzat dur Partidul Social Democrat pentru tergiversarea proiectului de lege privind carantina și spune că social democrații probabil vor din ce în ce mai multe persoane infectate ca să nu se mai organizeze alegerile locale. 

„PSD parcă sunt de pe altă lume sau parcă vor ca Guvernul să nu aibă niciun fel de instrument în lupta contra pandemiei. Nu poti să lași Guvernul fără instrumente ca să lupte cu pandemia. Parcă o fac special, fix la ei e problema, legea e gata de mult timp, legea a fost îmbunătățită. Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Arafat, a zis da, că va vota legea și acum ce face?

PSD este astăzi vinovat și va trebui să fie tras la răspundere, la vot, pentru că întârzie adoptarea acestei legi. Oamenii ajung în spitale și unii mor și ei inventează tot felul de pretexte. Logica nu poate fi decât că PSD vrea din ce în ce mai mulți infectați ca să nu se mai țină alegerile locale, pentru că ei stau foarte prost în sondaje și, probabil, așteaptă și ca Guvernul să se erodeze, pentru că măsurile acestea nu sunt deloc populare”, a declarat Ciprian Ciucu, la Realitatea Plus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.