Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, în exclusivitate la emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că nu neagă dreptul oamenilor de a protesta în Piața Victoriei, dar a ținut să le transmită că nu au dreptate. “Personal, nu înțeleg pentru ce militează sau ce susțin. Cum să negi existența virusului?”, s-a întrebat liderul de la Palatul Victoria.

“Nu le contest dreptul de a protesta, dar le spun că nu au dreptate, că, personal, nu înțeleg pentru ce militează sau ce susțin. Cum să negi existența virusului? La nivel mondial, au murit peste 600.000 de oameni, inclusiv în România au murit oameni!

Virusul provoacă boala, provoacă suferință și visurul ucide. În aceste condiții, să te faci că nu înțelegi, mai ales unii oameni care par mobilați și au aparat de analiză, să te faci că nu înțelegi ceva demonstrat științific, normal că mă pune pe gânduri și stau să mă întreb cui îi folosește această campanie.

Credeți-mă că prinde, mereu omului îi place să creadă ceva ce-i permite să facă ceea ce vrea. Am văzut că se luptă pentru drepturi și pentru libertăți. Dreptul la viață e drept fundamental, pe care dacă-l încalci, nu mai există restul drepturilor”, a declarat premierul Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.