Călin Popescu-Tăriceanu a apelat din nou la funcția pe care o are, aceea de senator în Parlamentul României, pentru a trece mai în față la o coadă de așteptare pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea în vacanță în Grecia. Președintele ALDE, fost premier și fost președinte al Senatului, a fost surprins joi în aeroportul Otopeni după ce a trecut mai în față la coada la care mai așteptau și alți călători. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de Realitatea PLUS.

Îmbrăcat ca de vacanță, cu o cămașă bleu în carouri și într-o pereche de pantaloni portocalii, Tăriceanu a fost surprins în Aeroportul Otopeni, însoțit, probabil, de un angajat al serviciului de protocol de la Parlament, când aștepta îmbarcarea pentru a pleca în concediu, în Grecia.

Și de această dată, fostul șef al Senatului ar fi apelat la funcția pe care o are pentru a trece „mai în față“. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de Realitatea PLUS.

Președintele ALDE nu este la prima încercare de acest fel.

În august 2016, când era președinte al Senatului, Tăriceanu nu a stat la o coada de 1.000 de persoane la DRPCIV ca sa isi reinnoiasca permisul de conducere. Acesta a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces.

După un an, în august 2017, Călin Popescu-Tăriceanu a fost apostrofat de câțiva vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană, care i-au reproşat că a intrat în muzeu peste rând, în timp ce ei stăteau la coadă.

În urmă cu 12 ani, în perioada în care era premier, un alt scandal a izbucnit după ce un echipaj s-a deplasat, în martie 2008, la domiciliul lui Tăriceanu pentru a-i face fotografia de buletin soției sale de la acea dată, Ioana Tăriceanu. Cristian David, coleg de partid cu Tăriceanu și ministru de Interne la acel moment, a susținut ca demersul este legal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.