Un constănțean a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru contrabandă. Polițiștii  au confiscate peste 9.400 de pachete cu țigări.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere au interceptat un transport de țigări de contrabandă plecat din județul Botoșani. La km 109 pe autostrada A2, sensul de mers către Constanța, a fost depistat și legitimat un constănțean, în vârstă de 54 de ani, despre care existau date că este implicat în activităţile de contrabandă, la volanul unui autoturism.

În urma controlului autovehiculului au fost descoperite 9.484 pachete cu ţigări de contrabandă. De asemenea, au fost ridicate două arme albe, suma de 5.000 lei, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă.

 În cauză, polițiștii de frontieră, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 Totodată, Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis, în cursului zilei de azi, propunerea procurorului de caz de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.