Incident grav într-un supermarket din București. Un agent de pază a scuipat un client, după ce bărbatul i-a atras atenția că nu poartă masca de protecție, informează Realitatea PLUS.

Totul ar fi pornit de la faptul că agentul de pază nu purta masca de protecție, deși știm că în momentul de față, în spațiile închise, este obligatorie purtarea acesteia. 

Se pare că un client i-a atras atenția în nenumărate rânduri paznicului să poarte masca de protecție. Enervat de insistența clientului, agentul de pază a izbucnit și l-a scuipat pe bărbat.

Întreaga scenă a fost filmată chiar de victimă. În imagini se poate observa cum agentul de pază devine recalcitrant, îi adresează expresii zignitoare bărbatului și încearcă să îl lovească.

Reprezentanții supermarketului din București spun că incidentul este unul regretabil, cu atât mai mult cu cât ei îi încurajează atât pe clienți, cât și pe personal să poarte măștile de protecție în incidnta magazinului. Totodată, aceștia mai precizează că vor demara o anchetă prin care vor analiza comportamentul neadecvat al agentului de pază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.