Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de poliție după ce a tras cu un pistol în direcția blocului unde se jucau mai mulți copii, fiind deranjat de zgomotul pe care cei mici îl făceau pe stradă. Incidentul a avut loc în sectorul 5. Din cercetări a reieșit că bărbatul deținea un pistol cu gaze, neletal. Cu toate acestea, va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Polițiștii de la secția 24 au fost sesizați în legătură cu acest incident miercuri seară. Femeia care i-a alertat a anunțat că bărbatul a tras cu arma în direcția blocului unde se jucau copiii.

”Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, ar fi executat focul de armă cu pistolul, deranjat de zgomotul produs de copiii care se aflau pe stradă. Tot din cercetări s-a stabilit că pistolul pe care bărbatul l-ar fi folosit este unul neletal, cu gaze, supus autorizării şi este deţinut în mod ilegal de către bănuit. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al poliției.

Bărbatul este cercetat sub control judiciar de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uzul de armă fără drept, potrivit realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.