Cătălin Deaconescu, consilier general PNL, invitat al Mădălinei Dobrovolschi într-o ediție live a Realității de București, a declarat, joi, că fostul președinte Traian Băsescu nu mai are aceeași tracțiune electorală și capacitate de a atrage votanți ca în anii 2000-2004 și că, dacă va intra în cursa pentru Primăria Capitalei, va “rupe” voturi de peste tot.

“Am înțeles că PMP s-a simțit lăsat pe dinafară, dar aș vrea să precizez că PMP, în ultimii ani, în consiliile locale ale sectoarelor și în Consiliul General al Capitalei, s-a autoexclus de la o alianță a opoziției față de Gabriela Firea și PSD”, a declarat Cătălin Deaconescu.

Consilierul general PNL a declarant că o eventuală intrare în cursa pentru Primăria Capitalei a lui Traian Băsescu nu ar dăuna doar lui Nicușor Dan, ci tuturor candidaților.

“În privința intrării în cursă a lui Traian Băsescu, nu am multe comentarii, suntem o țară liberă, cine are dreptul să aleagă are și dreptul să fie ales. Totuși, aș sublinia că Traian Băsescu nu mai este același personaj din 2000-2004, ne aducem aminte scena celebră când plângea de mila românilor, că românii trebuie să aleagă dintre doi foști comuniști. Nu cred că Traian Băsescu mai are aceeași tracțiune electorală, aceeași forță de a atrage voturi și nu cred că, dacă e să intre în cursă, neapărat pierderea va fi la Nicușor Dan. Cred că, dacă va lua voturi, va lua și dintr-o parte și din alta”, a completat Deaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.