Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în finala turneului WTA de la Praga, după ce a învins-o, sâmbătă, în semifinale, pe Irina Begu, locul 82 WTA, cu scorul de 7-6 (2), 6-3.

În ultimul act, Simona Halep va evolua cu Elise Mertens din Belgia, locul 23 WTA. Pentru Simona Halep este finala cu numărul 38 din carieră, a doua consecutivă.

„Ea a jucat bine (n.r. – până la 6-5 pentru Begu în setul I), domina meciul, eu nu jucam cel mai bun tenis. Era şi obosită. În optinia mea a fost un meci bun şi sunt foarte bucuroasă că l-am câştigat. Este întotdeauan greu să joci împotriva ei, este o jucătoare foarte bună. Probabil a fost mai obosită ca mine în setul al doilea, dar am avut şi eu nişte meciuri grele la început. Uneori este bine să joci meciuri lungi, alteori nu este, pentru că uneori prinzi ritmul, iar alteori oboseşti. Azi a fost un meci bun şi mă bucur pentru ea că a făcut semifinală aici. Este un sentiment plăcut să joc finala la primul turneu. Finalele sunt întotdeauan dificile, nu mai contează ce ai făcut înainte, contează numai meciul de mâine. O să dau tot ce am mai bun pentru că vreau să o câştig, dar nu o să fie uşor. Voi încerca să recuperez până mâine şi mă voi bucura de o nouă finală”, a declarat Simona Halep.

Turneul de la Praga face parte din categoria International, are premii totale în valoare de $202.250.

 

Imagine

.

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.