A fost o zi cumplită pe litoral! Chiar de Sfânta Maria, doi frați au murit înecați în Balta Inului din Mangalia, în această seară, după ce au intrat în apă și nu au mai reușit să iasă la mal.

Deşi la faţa locului au intevenit în forţă autorităţile, scafandrii, pomperii și medicii prezenţi nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați să intervină, astăzi, în jurul orei 19.30, atunci când oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a anunța că cei doi frați s-au înecat în Balta Inului. La fața locului au ajuns pompierii, scafandri, medici și chiar elicopterul SMURD.

Cei doi frați au fost aduși la mal, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare. Timp de aproximativ două ore, medicii și paramedicii SMURD au încercat să îi readucă la viață pe cei doi, însă toate eforturile au fost în zadar. Cei barbate de 48, respectiv 50 de ani, au fost declarați decedați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care cei doi frați au murit înecați în Balta Inului din Mangalia.

UPDATE

Potrivit polițiștilor bărbatul de 48 de ani s-ar fi aflat la pescuit pe un luciu de apă din extravilanul municipiului Mangalia iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, iar apoi s-ar fi înecat.  Bărbatul de 50 de ani, aflat în zonă, ar fi încercat să îl salveze, însă din nefericire și acesta s-a înecat.

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.