„O minciună, clădiri consolidate, terminate în acest mandat sunt sub 10.  Faptul că a reparat niște fațade la clădiri care au risc seismic înseamnă că au aruncta banii degeaba pentru că acele clădiri trebuie consolidate și în momentul în care consolidezi distrugi ce ai făcut pe fațade. Nu s-a terminat evaluarea clădirilor cu risc seismic. Acesta mandate din ultimii 4 ani nu ni se dau cifre. Ne spun că au pus în siguranță 200 de clădiri. Ce înseamnă asta. Nicidecum reabilitare”, a declarat Nicușor Dan, candidatul Dreptei, la „Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

Acesta a mai acuzat-o pe Gabriela Firea că are capacitatea să facă echipe și „își caută tot timpul dușmani”.

Declarațiile vin în contextul în care Gabriela Firea a anunțat joi că locatarii din strada Spătarului, în clădirea în care a locuit și marele actor Radu Beligan, se întorc într-o clădire consolidată în cadrul  Programului „București Trainic”.

“În 30 de ani, de după Revolutie încoace, municipalitatea nu a consolidat decât 20 de clădiri. Noi, în mai puțin de 2 ani, am consolidat deja 20, câteva fațade, am pus în siguranță 200 de clădiri și lucrăm în continuare”, a declarat Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.