S-au rezolvat toate problemele Capitalei. Iată un București în care curge nu apă caldă la robinet, ci direct lapte de bivoliță cu miere de salcâm, iarna caloriferele nu doar că sunt calde, dar scot prin țevi vouchere de vacanță în spa-uri de lux …

Iată și autostrăzile suspendate prin oraș, atârnate pe sus, ca niște ghirlande sclipitoare cu iepurași. Cele 3-4 spitale metropolitane, republicane și planetare, pot fi admirate și ele puțin mai pe stânga. Poluarea e un vis urât din care ne-am trezit de mult timp. Acum lumea respiră aerul munților înalți, importat prin țevi de safir și diamant …

Cu așa frumusețe de Capitală, campania electorală pe proiecte serioase nu mai e necesară, în mod evident … Cetățenii au de toate și prea mult din toate. Așa că e timpul luptei în înregistrări securiste și ilegale. Ca să nu fie plictiseală de la atâta perfecțiune și realizări. În atâta frumos, trebuia și un pic de urât! Pentru echilibrul universal! 

Ce dovadă mai bună de profesionalism decât abilitatea de a înregistra convorbiri pe furiș, pe care să le poți apoi împacheta  în lături de campanie? Delațiunea, sfântul securism – valori de bază ale partidului roșu, metamorfozat din comunist în social democrat, ca să poată mima democrația în ultimii 30 de ani.

Unde să mai rămână loc în dezbaterea publică pentru soluții la problemele cetățenilor, când colcâie de microfoane ascunse prin cotloane și specialiști în “legat faptele” în așa fel încât minciuna să sune a adevăr?

Corupții cei mai mari au ajuns acum să îi acuze pe ceilalți de corupție, penalii cei mai cunoscuți se bat acum cu cărămida în piept că ei nu vor penali în funcțiile publice! O lume întoarsă cu josul în sus, în care analfabetul dă lecții școlitului, în care a fi educat nu e o cerință obligatorie pentru accesul în funcțiile publice. 

E în puterea noastă să punem punct acestui grotesc spectacol care ne ține de atâția ani departe de dezvoltare! Votul e puterea noastră!! Să nu îl irosim!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.