Postul de televiziune Realitatea PLUS a lansat o invitație oficială principalilor competitori politici la funcția de de Primar al Sectorului 2, respectiv candidatului susținut de PSD, Dan Cristian Popescu, și celui susținut de USR-PLUS şi PNL, Radu Mihaiu, să participe la o dezbatere televizată în ziua de luni, 21 septembrie, începând cu ora 18.00. Dan Cristian Popescu a acceptat deja invitația Realitatea PLUS. Așteptăm, în continuare, confirmarea lui Radu Mihaiu.

Invitația lansată de Realitatea Plus pleacă de la interesul ridicat al opiniei publice pentru alegerile locale care urmează să aibă loc pe 27 septembrie, dar și de la nevoia de a asigura o cât mai bună informare a alegătorilor din București în legătură cu platformele electorale ale principalilor candidați la funcția de primar al Sectorului 2.

Precizăm că demersul Realitatea Plus de a organiza o dezbatere televizată între doi candidați se fundamentează pe sondajele de opinie realizate în ultima perioadă, care arată că bătălia pentru funcția de primar al Sectorului 2 se va da între candidatul PSD și cel susținut de PNL și USR-PLUS.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.