Trei localități din județul Argeș revin la restricții. Se închid restaurante, cafenele și cazinouri, după ce numărul celor infectați cu coronavirus a crescut alarmant, relatează Realitatea PLUS.

Restricțiile au intrat în vigoare începând de ieri ca urmare a undei decizii a ședintei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CSJU). Vizată de aceste restricții este comuna Rânca și încă două localități (Brădeț și Suseni). 

Toți cei care sunt cazați sau urmează să fie cazați în comunele Rânca și Brădeț nu se vor supune restricțiilor nou-adoptate pentru că pot lua masa în interiorul pensiunii. Cu late cuvinte, restricțiile sunt valabile doar pentru locuitorii din cele două comune și asta după ce incidența cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile s-a dovedit a fi mai mare de 1,5/1000 de locuitori.

De la începutul pandemiei și până în prezent, în județul Argeș au fost înregistrate 5.545 de cazuri de infectare cu COVID-19, și asta după ce, la raportarea de ieri, s-au mai adăugat 12 cazuri înregistrate de miercuri și până joi. 

Alături de Prahova, Suceava și Dâmbovița, județul Argeș rămâne, în continuare, unul dintre județele cele mai afectate de pandemia de coronavirus din România.  

 

 

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.