Iuliu Mureșan și-a ales favorita la câștigarea campionatului în acest an și a vorbit despre șansele lui FCSB, Craiova și Dinamo în această cursă.

Iuliu Mureșan, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, că în acest an tot pe clujeni îi vede ridicând trofeul deasupra capului la finalul sezonului. Mureșan consideră însă, că în afară de formația din Gruia, echipe precum Craiova, FCSB și Dinamo pot intra și ele în această cursă de urmărire a câștigătoarei ultimelor 3 titluri de campioană din România.

“Pentru câștigarea campionatului anul acesta se vor bate cam aceleași echipe care au fost în cursă și în ultimii ani. CFR clar, chiar dacă va avea meciuri în plus de disputat în Europa, dar care cu 2-3 transferuri pot alinia lejer două echipe competitive cu care să meargă pe mai multe fronturi. Sigur Craiova pleacă și ea cu șanse la campionat. Mai departe, nu știu ce să zic… FCSB și Dinamo cred eu, că mai pot intra în această cursă. CFR pleacă însă cu prima șansa datorită rezultatelor, are 6 titluri de campioană dintre care 3 în ultimii 3 ani și e echipa numărul 1 în România din 2008 încoace, e clar acest lucru.”, a declarat Iuliu Mureșan în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

În acest moment, în Liga 1 liderul autoritar este Universitatea Craiova, care are maximum de puncte acumulate după 5 etape, urmată apoi de CFR Cluj cu 11 puncte obținute și de FCSB, care are doar 9 puncte după primele 5 dispute. Cealaltă echipă cotată cu șanse la campionat în opinia lui Iuliu Mureșan, Dinamo, este abia pe locul 12 cu 5 puncte acumulate în tot atâtea etape.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.