Victor Ponta a scutit clubul Dinamo de plata a 24 de milioane de dolari la stat. Totul s-ar fi petrecut când acționar majoritar al clubului sportiv era Ionuț Negoiță, nimeni altul decât fratele edilului de la Sectorul 3, Robert Negoiță. Dezvăluirile au fost făcute de Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Realitatea PLUS. 

„Ponta, prim ministru, îl ajută pe Negoiță, fratele primarului de la Sectorul 3. Cam ăsta e circuitul, nu?”, a fost întrebat Dragomir. „Da”, a răspuns acesta.

„Ce le-a promis, în afară de Dinamo, care i-a scutit de vreo 24 de milioane de dolari, n-a ajutat niciun club”, a mai spus Dragomir. 

„N-a fost deloc o măsură legala, dar asta e. A fost scutită Dinamo de vreo 23 de milioane și ceva… Da, (că a vrut Ponta, n.r.). Când ești la buutoate și ai puterea asta… Dumnezeule, prim-ministru”, a spus Dragomir.

De altfel, potrivit unor surse, ajutorul primit de Ionuț Negoiță ar fi și motivul pentru care fratele său, Robert Negoiță, s-a aliat cu partidul lui Victor Ponta la alegerile locale. În aceeași emisiune, Dumitru Dragomir l-a acuzat pe fostul premier că este mincinos.

Întrebat dacă a fost prieten vreodată cu Victor Ponta, acesta a replicat: „Nu, nicioadată! Mințea cum respiră. Uitați-vă la TV ce spune, mă apucă nebunia când îl aud.”

„A trădat PSD-ul, acum a trădat-o și pe Firea, a trădat pe toată lumea”, a mai spus Dragomir. 

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai amintit despre un episod în care Victor Ponta a intervenit pentru ca el să nu mai fie ales șef al LPF.

„Becali a fost foarte mult timp prieten cu Ponta. A ajutat si să mă dea pe mine afară de la Ligă. Mi-a spus Becali că eu nu aveam de unde să știu. L-a sunat din Dubai, el era la pușcărie. Ponta cu Ghiță în Dubai. Și mi-a confirmat și Ghiță că l-a sunat pe Gigi. Becali s-a enervat puțin și mi-a zis: „Ce, băi, Ponta, ce vrei? Sunt prieten cu el, trebuia să-l ajut”.”, a mai spus Dragomir. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.