Viceprimarul Capitalei anunță un scenariu catastrofal pentru București. Aurelian Bădulescu a declarat pentru Realitatea PLUS că școlile vor rămâne închise până anul viitor după Paște. El contestă măsurile luate de Guvern în pandemia de coronavirus, însă, nu a putut spune ce ar fi făcut în locul Executivului. 

„Stiti pana cand vor ramane scolile inchise? Va spun eu, rețineți:  după Paște la anul se vor deschide. Pana atunci nu se va deschide nicio scoala. Scolile se vor deschide dupa Paste, cand pe cale naturala se va imuniza populatia. Măsurile acestui guvern sunt egale cu zero”, a declarat, sâmbătă, viceprimarul Capitalei.

Mai optimiști sunt liderii din teritoriu care speră ca numărul infectărilor să scadă.

Emil Boc, primarul Cluj-Napoca, spune că „situația inca este sub control si poate fi tinuta sub control prin activitatea medicilor impecabila. Astăzi s-a stabilizat la Cluj-Napoca numărul de infectari, deci nu mai suntem pe o directie crescatoare. Daca si in zilele urmatoare se va confirma tendinta stabila cu orientare de descrestere sunt sanse ca dupa 14 zile sa revenim la scoala dinainte de formatul online și la redeschiderea restaurantelor”. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.