Ciocniri violente, marți seară, la Roma, între forțele de ordine și miile de protestatari care au ieşit în stradă, nemulţumiţi de restricţiile Guvernului pentru a limita răspândirea noului coronavirus, relatează realitatea.net care citează stiridiaspora.ro

Forțele de ordine au folosit, la un moment dat, tunuri de apă și hidranții stradali pentru a dispersa mulțimea, după ce câţiva protestatari cu cagule au început să arunce petarde și fumigene.

Este a doua seară de proteste în Italia, iar Ministerul de Interne este îngrijorat de faptul că nemulțumirile parțial justificate ale oamenlor sunt incitate și manipulate de mișcări extremiste.

Anchetatorii investighează, de asemenea, legăturile dintre conspiratorii din Napoli și cei care au provocat ciocnirile de sâmbătă din Piazza del Popolo. Ieri au fost arestate patru persoane, scrie ilmessaggero.it.

Incidente din centrul Romei vin în ziua în care, în ultimele 24 de ore, în Italia au fost înregistrate 21.994 de infecții cu noul coronavirus, cel mai mare număr de la declanșarea pandemiei, pentru un total de 564.778 cazuri de la începutul pandemiei.

VIDEO: La Reppublica.

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.