Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență se reunește, astăzi, în ședință. Noul prefect Traian Berbeceanu a convocat ședința unde se va stabili scenariul în care vor funcționa școlile și grădinițele în următoarele 2 săptămâni. 

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti se întrunește, astăzi, pentru a discuta scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile.

Pe ordinea de zi sunt prevăzute mai multe restricții, realtează Realitatea PLUS. Printre acestea sunt:

– masca de protecție va fi în continuare obligatorie în toate spațiile deschise;

– restaurantele, cinematografele și cazinourile rămân închise;

– școlile vor fi în continuare închise, cursurile desfășurându-se tot online;

– închiderea parcurilor pe timpul nopții, între orele 22.00 și 6.00, pentru a reduce răspândirea coronavirusului.

Oficialii din Capitală au decis SCENARIUL de funcționare a școlilor. Prefectul Bucureștiului, anunț despre alte măsuri luate

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a transmis vineri că „având în vedere situaţia epidemiologică actuală, ISMB a propus Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă luni, 2 noiembrie. În temeiul Ordinului comun MEC – MS nr. 5.487/1.494/31.08.2020 şi în funcţie de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va hotărî scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile”.

La data de 30 octombrie (vineri – n.red.), rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la mia de locuitori, potrivit ISMB.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.