„O prostie mizerabilă. Acum câteva zile președintele PSD Sector 3 a pus o poză îngrozitoare despre președintele României. Nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu că face vreo sesizare la CNA, nu am văzut că-l dă afară din partid. Nr 2 de pe liste la București este anchetat de DNA. Nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să îl dea afară sau să sesizeze pe cineva. Este doar un exercițiu de imagine penibil. Marcel Ciolacu a spus despre mine că ar trebui să fiu împușcat cum a fost Ceaușescu. Nu s-a dus nimeni de la PSD la CNA. Ei nu au niciun drept să spună că au fost jigniți. Președintele a spus ce spunem toți. PSD trebuie să dispară de pe scena politică”, a declarat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la „Legile Puterii.

PSD a anunțat azi că i-a făcut plângere la CNA lui Klaus Iohannis pe motiv că face campanie PNL în conferințele sala televizate.

În replica șeful statului a declarat: „Cunosc destul de bine Constituția. Spune că președintele nu poate fi membru de partid, dar nu spune că președintele trebuie să fie un mut. Am făcut afirmații de apreciere legat de activitatea PNL, care s-a zbătut foarte mult și a mișcat lucruri. Nu le-a mișcat pe toate, mai ales că a avut frâna PSD în Parlament”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.