De luni, naționala noastră este în Danemarca, iar pe 3 decembrie va debuta împotriva Germaniei, formație pe care a mai întâlnit-o și la Campionatul European din Franța și pe care au învins-o. Al doilea meci al „tricolorelor” va fi pe 5 decembrie, contra Poloniei, iar apoi, cel cu Norvegia, ultimul din grupă, pe 7 decembrie.

Handbalistele reprezentativei României au oferit urări, cu ocazia Zilei Naționale. Fetele au mărturisit că atunci când le cântă imnul național nu poate fi descris în cuvinte, scrie realitateasportiva.net

“La mulți ani, România, să ne protejăm cât mai mult și să scăpăm de acest virus și să revenim la lucrurile noastre obișnuite!“, Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Denisa Dedu are și o rugăminte! Românii să le susțină la Campionatul European din Danemarca.

“Îmi doresc din suflet să fie alături de noi, și la bine și la rău” – Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Convocată în premieră la echipa mare la un turneu final, Andreea Popa dezvăluie cum se simte atunci când aude imnul României.

„Este o emoție de nedescris și cred că pentru fiecare sportiv, indiferent de ce sport practică, este o mândrie că își poate auzi imnul țării. Nu este ceva mai frumos” – Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Denisa Dedu așteaptă fiecare convocare la națională cu cea mai mare bucurie!

“E un sentiment special, eu mă bucur de fiecare dată când sunt la echipa națională, îmi face plăcere și într-adevăr momentul acela e special si nu poate fi descris în cuvinte” – Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Vezi VIDEO pe realitateasportiva.net

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.