Descoperire șocantă în București! Un bebeluș abia născut a fost găsit în fața unui bloc din sectorul 3. Bebelușul a fost dus la spitalul de copii „Marie Curie” și a fost preluat de medicii pediatri, potrivit realitatea.net

Nou-născutul a fost găsit, marți, în jurul orei 22.00, de o femeie care a chemat urgent SMURD și Poliția. La acea oră, temperatura scăzuse la 2 grade Celsius.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, marţi seara, prin apel la 112, că în faţa unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou născut.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 13, precum şi echipaj de prim ajutor, precizează Poliţia Capitalei.

Copilul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția a început o anchetă în acest caz pentru a stabili cine este mama copilului și ce măsuri vor fi luate împotriva acesteia.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea identificării mamei, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept. 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.