În seara zilei de 04 Ianuarie 2021, pompierii covăsneni au fost solicitați pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localității Hetea.

UPDATE ora 12:00

Potrivit IPJ Covasna, copilul a fost găsit pe raza localității Araci, iar din primele informații este în stare bună.

În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna și ISU Brașov, polițiști, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România și cetățeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani.

La data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că Vasile Bogdan Coșcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din fața casei sale, iar până în prezent nu se cunosc alte date care să conducă la localizarea acestuia”, transmit reprezentanții IPJ Covasna.

Potrivit sursei citate, minorul are 0,56 m înălțime, aproximativ 15 kg, păr șaten închis, scurt, ochi căprui, și are pe piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm. La momentul dispariției copilul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această  dimineață.

Imagine

Sursa: ISU COVASNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.