Emil Boc susține că i se pare nefirească continuarea discuției despre nemulțumirile din PNL și a evitat să se pronunțe în favoarea unei tabere.

„N-am funcție și nu-mi doresc în PNL. PNL e un partid viu, dinamic și până la un punct acest lucru e firesc. Cele exprimate de colegii mei au reprezentat puncte de vedere din interior exprimate acum în exterior și eu consider că până la un punct precizarea acestor lucruri este firească, dar continuarea acestor lucruri mi se pare nefirească, păguboasă.

Dezbaterea trebuie să rămână de aici înainte în partid, vom avea un congres care va fi organizat potrivit statului, sper să fie o competiție între programe politice și nu între persoane, pentru că PNL de programe politice are nevoie, care să fie susținute de persoane credibile. Cred că PNL are nevoie și de Rareș Bogdan, și de Ludovic Orban, și de Robert Sighiartău, de toți avem nevoie pentru că toți formăm o echipă, iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecăruia, după programul și proiectul politic pe care îl susține”, a spus Emil Boc.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.