A doua săptămână din februarie ne promite temperaturi de primăvară cu ploi și ceață, și asta după ce, prima săptămână ne-a adus două anotimpuri în același timp: iarnă în Moldova și primăvară în rest. 

Ei bine, urmează zile cu temperaturi peste 10 grade, care vor urca până la 19 grade în Dobrogea, până joi, când și în capitală vom avea 15, chiar 16 grade. Totuși, sunt valori departe de recordurile înregistrate în București de-alungul timpului în luna februarie, și anume, maxima de 22 de grade în anul 2016, dar și recordul de minus 23 de grade, înregistrat în anul 2012. Așadar, de vineri se anunță o schimbare radicală a vremii. Vom trece, brusc, de la 18 grade la numai minus 8 grade, nu uitați că vorbim de maxime! E bine să vă îmbrăcați adecvat și să nu uitați umbrela sau pelerina de ploaie, pe sub care, neapărat să aveți haine călduroase, pentru că se anunță o saptămână ploiasă, dar și extrem de rece în wekeend, cu ninsori și vânt! 

P.S. Nu uitați că e iarnă și oricând e posibil ca vremea să ne strice “ploile”! Vă aștept cu detalii, zi de zi, la rubrica „Vremea”, pe Realitatea Plus!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.