Încă un pacient transferat în urma incendiului care a afectat pavilionul  COVID al Institutului „Matei Balș” din Capitală a MURIT, a anunțat Ministerul Sănătății. Bilanțul deceselor a ajuns astfel la 23.

„Ministerul Sănătății a fost informat despre încă un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021. 

Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Un incendiu a izbucnit, pe 29 ianuarie, la un salon de la parterul Spitalului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, din Capitală. Potrivit ISU București Ilfov, bilanțul inițial a fost de patru morți. Peste 120 de pacienți, dintre care mulți infectați cu noul coronavirus, au fost evacuați și transportați la alte spitale.

Focul a izbucnit în jurul orei 5.00, la parterul unui corp de cladire P+3, pe doua laturi. A fost stins repede și au fost constituite echipe de căutare și salvare a persoanelor, în condițiile în care în clădire se aflau în jur de 120 de persoane.

La fata locului au fost trimise toate resursele disponibile pentru salvarea persoanelor: ambulanțe, autospeciale pentru victime multiple, spital mobil, și descarcerare.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.