Diana Șosoacă a fost bruscată în curtea spitalului Marius Nasta, din Capitală, de personalul de la paza instituției, în momentul în care a forțat intrarea în incintă. După câteva minute de îmbrânceli cu aceștia, Șosoacă a intrat în curtea spitalului și a început să amenințe cu represalii. Mai mult, Șoșoaca a amenințat-o și pe Beatrice Mahler, directorul institutului. În tot acest timp, Șoșoacă a stat, ca de obicei, fără mască.

„Ia mâna de pe mine! Îți dai seama că ce faci e abuz în serviciu? Dă-te la o parte! Domnul ministru cum a putut să treacă? Cum îți permiti să stai în fața mea? Dă-te la o parte! Îți dau cuvântul meu de onoare că vei păți ceea ce trebuie să pățească un om care se opune unui demnitar. Ce ați ajuns voi, bodyguarzii? Să omorâți oameni pe străzi?”, le-a strigat Șoșoacă paznicilor. 

Ulterior, aceasta a supus-o pe Beatrice Mahler, directorul de la Marius Nasta, la un tir de întrebari agresive. 

„Îmi cer scuze pentru comportamentul lor (al paznicilor, n.r.) și vor da notă explicativă”, a spus Mahler. 

Ulterior, medicul a revenit cu completari despre incidentul de duminică seara. „În acel moment, au sunat la 112 pentru că este normal să ceri ajutorul. În acest moment, nu se vad urme de flacără la unitatea mobilă”, a spus Mahler, întrebată fiind dacă s-a sesizat flacără sau doar fum la locul incidentului. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.