O maşină cu 5 oameni a căzut 12 metri în gol după ce a ratat o curbă periculoasă de pe DN7, în comuna Cotmeana, marți seara.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Cotmeana, din direcţia Piteşti spre Rm. Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, în condiţii ce urmează a fi stabilite prin cercetări, intrând în coliziune cu un parapet de protecţie din beton şi cu glisiera metalică de protecţie, după care a părăsit partea carosabilă, căzând la o diferenţă de nivel de circa 10-12 metri”-  IPJ Argeş.

Victimele au reuşit sa se evacueze din maşina, nu şi din râpa. De aceea, salvatorii au folosit tărgi şi corzi pentru a le scoate din hău.

„Toţi cei cinci ocupanţi ai autoturismului au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale (conducător auto de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea; pasager dreapta faţă, bărbat de 72 de ani, din comuna Vlădeşti, jud. Vâlcea; pasagere spate: femeie de 69 de ani, din Vlădeşti, jud. Vâlcea, femeie de 47 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea şi femeie de 25 de ani, din comuna Budeşti, judetul Vâlcea)-  IPJ Argeş

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.