Meciul dintre Politehnica Iaşi şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 28-a a Ligii 1, disputat în Copou, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0, scrie Realitatea Sportivă.

Singurul gol al întâlnirii din Moldova a fost înscris de Djuranovic, în minutul 62, după ce a fost lăsat singur cu portarul la pasa lui Calcan.  Prima repriză a meciului din Copou a fost una destul de disputată, însă nicio echipă nu a reuşit să marcheze vreun gol.

Politehnica Iaşi a cerut penalty în mintul 37, însă arbitrul a considerat că Blejdea nu ar fi atins mingea cu mâna. Primele 45 de minute se temină 0-0. Repriza a doua a început foarte prost pentru Dinamo. Ieşenii au deschis scorul prin Djuranovic, după un contraatac fulger, în minutul 62.

Dinamo a încercat în zadar să egaleze, iar scorul pe tabelă a arătat la final 1-0 pentru gazde. În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de partide disputate în campionat.

De cealaltă parte, Politehnica Iaşi se află pe ultimul loc în Liga 1, cu 19 puncte acumulate în cele 27 de meciuri jucate până acum.

Foto: Instagram / Dinamo Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.