Imagini șocante surprinse într-o grădiniță privată, dintr-un cartier rezidențial al Bucureștiului, din localitatea Ștefăneștii de Jos. Realitatea Plus a difuzat imagini din camerele de supraveghere în care se observă cum o educatoare îi dă o palmă unui copil care i-a luat foaia de hârtie unui coleg. Potrivit Inspectoratului Școlar Ilfov, incidentul este investigat, pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. 

Copilul a început să plângă, însă educatoarea a rămasd imună. Managera unității de învățământ nu a dorit să intervină în direct, la Realitatea Plus, pentru a-și exprima un punct de vedere, dar a amenintat că dă în judecată postul TV dacă va prezenta public imaginile respective.

Imagine

Mai mult, într-o discuție cu un părinte, pe whatsapp, managerul grădiniței, care se prezinta a fi si directoare, a recunoscut că educatoarea în cauza n-ar fi la prima abatere de acest fel.

În direct la Realitatea Plus, părintele unui băiețel care ar fi fost exmatriculat, de la aceeași grădiniță, a afirmat și el că ar fi fost amenințat cu procese daca va denigra instituția pe rețelele de socializare sau pe grupuri de comunicare.

În replică, inspectorul școlar general al județului Ilfov a declarat, pentru Realitatea Plus, că o anchetă este în desfășurare, pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat și dacă respectiva grădiniță îndeplinea toate condițiile de funcționare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.