Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că va solicita înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind ”măsluirea datelor pandemiei” de către Guvern Orban. Anuțul vine după contrele între membrii Coaliției privind calcularea ratei de infectare. 

Liderul PSD acuză PNL că a pus în pericol sănătatea românilor și le-a limitat drepturile din cauza intereselor electorale. 

”Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului. Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!

Vlad Voiculescu, acuzații grave într-o postare a Violetei Alexandru: Guvernul Orban a modificat cifrele pandemiei înainte de alegeri

Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești! S-au închis școli timp de un an de zile! Localități întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor”, a scris Ciolacu.

Liderul PSD a adăugat că ancheta parlamentară va scoate la lumină ”golănia liberală”. ”Mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!!
Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!”, a conchis Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.