Specialistul în microbiologie Alexandru Rafila, deputat PSD, l-a criticat dur pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după episodul în care a fost surprins fără mască, minute în șir, pe holurile parlamentului. la el totul pare o abordare copilărească, el nuți asumă niciodată nimic, întotdeauna e altcineva de vină, a afirmat Rafila în direct la Legile Puterii, de la Realitatea Plus. 

Alexandru Rafila a declarat în cadrul emisinii Legile Puterii de la Realitatea PLUS că a fost surprins, oarecum, de apariția lui Vlad Voiculescu fără mască, dar nu l-a surprins deloc reacția ministruului Sănătății după ce episodul a devenit public. 

„Scuza cu „aveți dreptate, am greșit, a fost penibilă” Sunt tot felul de scuze copilărești, un comportament copilăresc, până și bilanțul MS a fost o glumă, spui câte postări pe facebook ai avut, câte liveuri. 

Vlad Voiculescu nu cred că este genul de persoană care să-și asume ceva, ca să-ți dai demisia ar trebui să îți asumi, să fii învățat să-ți asumi. Dacă ești conștient că nu poți să gestionezi situația, că te depășește, că nu înțelegi, nu vrei, sunt diverse motive, atunci corect ar fi să-ți dai demisia. Repet, dânsul nu pare genul, întotdeauna e altcineva de vină, altcineva nu a făcut, să ne amintim că a dat vina pe ministerul Educației, sunt foarte multe lucruri pe care Vlad Voiculescu nu și le asumă”, a afirmat Alexandru Rafila..

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.