Fiicele lui Gabi Luncă, Estra și Sara Onoriu, au vorbit în exclusivitate la „Legile Puterii” despre premonițiile pe care le-au avut mai mulți membri ai familiei legate de moartea artistei.

„Vă voi spune în premieră ceva ce nu am mai spus nimănui, doar familia știe. Cu trei săptămâni în urmă, nepoțelul meu, pentru că eu sunt și bunică, nepoțelul meu în vârstă de trei ani și jumătate a venit și mi-a spus un vis și mi-a spus: ”Mae, să știi că am visat că se cutremura toată casa. Toată casa asta s-a cutremurat și totul s-a dărâmat pe aici.” Am crezut că e un vis al unui copil care se mai uită din când în când la desene animate.  Numai că pe 6 martie, nepoțelul meu s-a trezit din somn și mi-a spus: ”Mae, să știi că este un incendiu mare.” Am crezut din nou că vorbește despre desene animate. ”Mae, toată casa a luat foc, este un incendiu mare.”, a povestit Estera Onoriu care a rememorat un vis de-al ei legat tot de un cutremur care a dărâmat jumătate din casa în care locuia, vis ce ar fi vestit moartea subită a tatălui ei, Ion Onoriu. 

Chiar solista a avut niște viziuni premonitorii, a povestit fiica cea mare a lui Gabi Luncă. 

„Mi-a spus că a văzut o pădure de copaci, iarna, pomi desfrunziți și cu zăpadă pe ei. În mijlocul lor, s-a făcut o alee cu gărduleț alb de-o parte și de cealaltă. A zis: eu stăteam și mă uitam să văd cine ar putea ieși de acolo, dar după aceea, mamă, uite, și acum o am în ochi. Este o poieniță plină de flori de toate culorile. Oare ce o însemna, mi-a spus ea. Asta îmi face mie dovada că mama nu voia să accepte să plece din lumea aceasta acum, dar Dumnezeu o înștiințase și o pregătea”, a declarat Estera Onoriu.

La rândul ei și Sara Onoriu a povestit un episod în care mama ei i-a dat de înțeles că va muri curând. 

„Mi-a zis, stând pe pat, ”Ai să vii aici, ai să te uiți aici, ai să vezi că nu sunt eu și ai să plângi”. N-am băgat în seamă. I-am spus: Mama, nu mai spune lucrurile astea. Numai că de vreo două trei ori chiar a plâns și m-am gândit. Mă gândeam oare are nevoie de mai multă atenție, de ce spune lucrurile astea? Regret nespus că am trecut cu vederea lucrurile astea și acum regret. Poate aș fi putut să stau mai mult cu ea, dar mă liniștește gândul și eu nu mă pot învinui și nu învinuiesc nici boala asta, pentru că mă gândesc că așa a vrut Dumnezeu. Zilele noastre sunt scrise de Dumnezeu și atunci nici măcar o secundă nu ar mai fi putut să stea pe pământul ăsta”, a declarat Sara Onoriu, care a mai relatat un episod pe care acum îl înțelege mai bine. 

„Are o oglindă care mărește foarte tare și cu care dumneaei se pensa și când mă duceam la ea o mai luam câteodată și mă mai uitam la ea. Și în ultimele două luni mi-a zis: „Știi, ți-aș da-o, dar știi că mama nu vede foarte bine și asta mă ajută atât de tare. O folosesc eu acum și după aia o iei tu”. Da așa mi-ai zis-o, ca și când în curând o să fie a mea. Și la fel, atunci nu am băgat de seamă. A trecut pe lângă mine. Acum toate cuvintele ei pentru mine sunt ca niște perle, mi-aduc aminte. Au alt sens decât atunci”, a concluzionat fiica lui Gabi Luncă. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.