Este a treia zi de vaccinare maraton în Capitală, la Biblioteca Națională și la Sala Palatului. Peste 1.200 de voluntari vaccinează non-stop, zi și noapte, până luni dimineață. În primele ore, s-au format cozi uriașe care s-au întins pe zeci de metri. Premierul Cîțu a fost și el prezent pentru a vedea cum decurg lucrurile. 

În fața Sălii Palatului din București, sute de oameni s-au așezat la rând încă de dimineață. Peste 10.000 de oameni s-au vaccinat până în prezent.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a suplimentat, sâmbătă după-amiază, stocul de ser anti-COVID pentru Maratonul de vaccinare de la Bucureşti, medicii implicaţi în eveniment anunţând că toţi cei care doresc să se imunizeze sunt aşteptaţi la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională. Organizatorii anunţă că nu au fost înregistrate efecte adverse severe, iar zece medici anestezişti asigură asistenţa în caz de urgenţă.

Profesorul doctor Viorel Jinga, rectorul Universităţii Medicină şi Farmacie şi Farmacie ”Carol Davila” din Capitală, a anunţat, sâmbătă seară, că nu au fost înregistrate ”efecte adverse deosebite” în cadrul Maratonului de vaccinare, iar zece medici de terapie intensivă ”asigură sănătatea” în situaţia în care apar efecte adverse post-imunizare.

Maratonul vaccinării se desfășoară simultan la Sala Palatului și la Biblioteca Națională. 50 de fluxuri de imunizare sunt deschise și peste 1.200 de voluntari sunt angrenați în acest eveniment. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.