„Sunt 3 infracțiuni săvârșite în concurs real dintre care pentru două necesita plângere prealabilă, lucru care s-a întâmpla azi-noapte, în jurul orelor 23:00, pentru distrugere și pentru loviri și alte violențe. Și mai avem o altă infracțiune pe sesizare din oficiu, tulburarea liniștii publice. Faza de urmărire penală este o fază nepublică. Sigur că se sustrag, dar nu înseamnă că nu vor fi prinși. Nu înseamnă că nu vor răspunde penal pentru infracțiunile săvârșite”, a declarat deputatul PSD, Dumitru Coarnă la emisiunea 100% de la Realitatea PLUS. 

„Știu că partea vătămată foarte greu a cooperat cu Poliția. Știu că nu a apelat 112. Practic, Poliția a trebuit să identifice inițial partea vătămată, lucru care s-a întâmplat. Ulterior s-a ajuns și la cei care au atacat, la cei doi agresori. (…) Și ei s-au uitat la televizor și se sustrag acum, dar sigur că vor fi prinși până la urmă și vor răspunde penal. Este o anchetă sub supravegherea procurorului, erau niște date pe care Poliția nu le-a avut clare. Au fost ușor, ușor clarificate”, a concluzionat Coarnă.

Declarația vine în contextul în care doi tineri au fost filmați în Capitală când lovesc o mașină aflată în trafic. Înregistrarea în care tânărul lovește cu o crosă de golf autoturismul, iar tânăra cu piciorul a fost făcută publică de sindicatul polițiștilor Europol. În alte imagini se vede cum tânăra scoate o sabie din mașina de lux pe care o conducea partenerul ei și care îi blocase drumul celuilat autoturism. Potrivit informațiilor din presă, agresiunile ar fi avut loc duminică, 20 iunie, în cartierul bucureștean Colentina. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.