Premierul Florin Cîțu l-a anunțat, astăzi, în cadrul ședinței Executivului desfășurate chiar în aceste momente, pe ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, că a transmis la Palatul Cotroceni scrisoarea de revocare a sa din funcție. Potrivit unor surse politice citate de Realitatea PLUS, acesta ar putea fi schimbat cu deputatul PNL Dan Vâlceanu, un apropiat al  Cîțu. Nazare nu este singurul luat în vizor de premier. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, va fi remaniat și el. 

De mai bine de o lună există nemulțumiri legate de modul în care ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, își desfășoară activitatea în cadrul ministerului. De altfel, chiar ieri a avut loc o discuție între premierul Florin Cîțu și liderul PNL Ludovic Orban legată de o posibilă remaniere în acest guvern.

Ar fi a doua remaniere făcută de premierul Cîțu de când actuala Coaliție a preluat conducerea, după cea a lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, Florin Cîțu a trimis deja acea scrisoare din partea Guvernului de revocare din funcție a lui Alexandru Nazare la Palatul Cotroceni.

Rămâne de văzut ce decizie va lua șeful statului, dar și ce reacție va provoca o astfel de decizie în cadrul Coaliției de guvernământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.