Ludovic Orban – președintele Camerei Deputaților a transis, marți, un mesaj de Ziua Aviației Române. El a îndemnat să ne amintim și „să sărbătorim astăzi așa cum merită numele mari ale aviației noastre, bărbați și femei care au fost modele de curaj și umanitate pentru generații întregi”. 

„Transmit cele mai bune urări Aviației Române și Forțelor Aeriene! Românii se află în avangarda dezvoltării aviației mondiale, cu înaintași precum Aurel Vlaicu, Traian Vuia, Henri Coandă și Smaranda Brăescu, cu faptele de eroism din cele două războaie mondiale și cu aviatorii noștri care își fac datoria fără reproș alături de aliații din NATO.

Să ne amintim și să sărbătorim astăzi așa cum merită numele mari ale aviației noastre, bărbați și femei care au fost modele de curaj și umanitate pentru generații întregi. De la cei care au zburat cu istoricul IAR CV 11, până la puternicele F-16, MIG Lancer, Hercules sau IAR Puma, piloții români ne apără cerul de peste o sută de ani.

De ziua lor, pe 20 iulie, le dorim ca aripile să-i poarte în înalturi și aterizarea să le fie lină, cu binecuvântarea Sfântului Ilie, patronul aviatorilor. La mulți ani!”, a transmis Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.