Un adolescent a fost agresat de doi tineri, în timp ce se afla într-un parc din comuna Cernica, județul Ilfov, minorul fiind dus la spital. Polițiștii fac cercetări pentru depistarea agresorilor, care sunt cercetați pentru tentativă de omor.

În prezent, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov desfășoară activități procedurale, pentru depistarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor bănuite de comiterea faptelor, ce fac obiectul dosarului de urmărire penală, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

În cadrul acestor activități, au fost audiate mai multe persoane, a fost efectuată cercetarea la fața locului, au fost efectuate verificări și investigații în teren și, de asemenea, au fost emise inclusiv mandate de aducere în cauză.

Organele de urmărire penală depun toate diligențele prevăzute de lege în desfășurarea activităților specifice, pentru tragere la răspundere penală a persoanelor cercetate în cauză.

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.