Se reiau negocierile pe banii statului. Liderii USR-PLUS sunt nemulțumiți că miniștrii lor nu au primit suficienți bani la rectificare. Dan Barna și Dacian Cioloș i-au cerut lui Florin Cîțu să regândească modul în care împarte banii. Sunt și semnale privind remanierea miniștrilor USR-PLUS, relatează Realitatea Plus.

Negocierile cu privire la rectificarea bugetară vor fi reluate marți, când a fost convocată și o ședință a Biroului Executiv al PNL. Liberalii îi vor cere premierului Florin Cîțu să aloce bani pentru proiectele de investiții pe care le au primarii, noi sau în derulare.

În coaliția de guvernare se va rediscuta prima formă a proiectului de rectificare.  Dan Barna și Dacian Cioloș i-au cerut șefului Guvernului să regândească sumele alocate ministerelor conduse de USR-PLUS.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a primit de 10 ori mai puțin decât a cerut. Premierul a precizat însă că la acest minister ar trebui mai degrabă să fie tăiați bani

Citește și: ”Replici ACIDE în coaliție – Cătălin Drulă, răspuns după ATACUL lui Florin Cîțu despre cheltuirea banilor la Ministerul Transporturilor”

Premierul și Președintele Klaus Iohannis au criticat și activitatea ministrului Justiției, Stelian Ion, în special din cauza eșecului privind desființarea Secției Speciale. 

Citește și: ”Ministrul Justiției, despre refuzul lui Cîțu de a-i da mai mulți bani la rectificare pentru că e din USR-PLUS: Nu vreau să cred așa ceva”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.