Pompierii sunt în alertă după ce un incendiu puternic a izbucnit într-un bloc de pe Calea Rahovei.

Brigada Rutieră a instituit restricţii de circulaţie pe Calea Rahovei, dinspre strada Buzoieni către strada Mihail Sebastian, pentru a permite accesul pompierilor care intervin la stingerea incendiului izbucnit la un imobil aflat în zona respectivă.

„În jurul orei 11,10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La faţa locului intervin poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier”, informează Brigada Rutieră.

Au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor.

38 de locatari au fost evacuați din blocul în care are loc incendiul. 7 locatari au avut nevoie de primul ajutor. O femeie în vârstă de 84 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar din cauza intoxicării cu fum. Un pompier a leșinat însă este conștient și a primit primul ajutor într-o ambulanță SMURD.

Și un polițist local aflat la fața locului a suferit o tăietură la braț și a primit îngrijiri medicale dar nu a necesitat transportul la spital.

Pe latura din faţă incendiul se manifestă până la etajul 2.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.