Documentul din dosarul penal îl înfățișează pe Florin Cîțu (28 de ani, la acea vreme), purtând ochelari și îmbrăcat într-un tricou alb, cu spatele la perete, având numărul de caz: 23665. Nume: Florin Vasile Cîțu. Sex: Bărbat. Rasă: Alb. Înălțime: 1,73 m. Greutate:70,3 kg.

Imagine

 

Autoritățile susțin că l-au ținut pe Florin Vasile Cîțu în Penitenciarul din Story County, după ce acesta a fost prins de Poliție, pe 3 decembrie 2000, „conducând sub influență”, la volanul mașinii Ford Probe roșie și după ce a fost luat în custodia SUA.

Autoritățile americane susțin că Florin Vasile Cîțu a fost ținut în Penitenciarul din Story County, așa cum reiese din bazele de date și din documentele puse la dispoziție de autoritățile judiciare și publicate deja.

O persoană care este luată în custodia SUA înseamnă că este arestată și este ținută în închisoare până când respectiva persoană poate fi judecată într-o instanță.

Florin Cîțu a fost arestat (luat în custodie) de către autoritățile americane pe 3 decembrie 2000, după ce la ora 2.08 noaptea, a fost prins pe Lincoln Way de pe Podul Squaw Creek, orașul Ames, din Comitatul Story, conducând un Ford Probe roșu, cu un Blood Alcohol Content de de 0.161, limita legală fiind de 0.08, scrie alephnews.ro

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.