Avocatul și profesorul de drept Gheorghe Piperea, lansează un șir de acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care spune că s-a implicat, anticonstituțional, în alegerile interne ale unui partid. Mai mult, spune avocatul, președintele susține un penal la șefia PNL.

„Vreau să reamintesc doar epsiosdul din 2019, la alegerile parlamentare, a atașat un referendum, cu întrebări greșite, motiv pentru care majoritatea a fost câștigată de liberali. La alegerile de anul trecut s-a implicat alturi de alianța PNL/USRPLUS, iar acum s-a implicat în alegerile interne ale unui partid. Iohannis s-a implicat anticonstituțional în susținerea unui candidat. Este o a doua categorie de falsificare a jocului politic. Nu pot să nu remarc că Iohannis a depășit de mult condiția de imparțialitate. Nu mai este un mediator, e cel care și-a impus „guvernul meu”, „Parlamentul meu”, iar acum își apropie și „partidul meu„. PNL, un partid cu o asemenea istorie, este făcut mici fărâme sub presiunea președintelui care susține un penal. El girează un premier care are un trecut destul de ciudat. Are dosar, a manipulat cursdul valutar este și viitor cercetat de DNA. El s-a implicat direct în achiziționarea vaccinurilor și în campania de vaccinare. Sunt 5 milioane de doze donate sau vândute. Noi le plătim, iar cu toate acestea Cîțu le revinde sau le donează. Nu fac aceste gesturi țări ca Germania, Franța, Olanda, dar România își permite”, a declarat Gheorghe Piperea, la Realitatea PLUS, în emisiunea „Legile Puterii

CITEȘTE ȘI: Horia Buzatu: „Implicarea fățișă a președintelui Iohannis în alegerile PNL este regretabilă. Îi urmează exemplul lui Băsescu”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.