Copiii care au dat foc blocului din Constanța au fost prinși. Minorii au 13 și 15 ani și au fost duși la audieri.  În urma incendiului au rămas imagini apocaliptice: izolaţia exterioară a blocului a ars complet și 37 de maşini s-au făcut scrum. 35 de apartamente au fost avariate de flăcări. 250 persoane, din care 70 copii au fost evacuațe, iar locatarii au ajuns pe drumuri, chiar înainte de sărbători. 

În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, 2 minori, de 13 și 15 ani, au fost identificați și conduși la sediul Poliției pentru audieri.

“În urma probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul zilei de mâine, 17 decembrie a.c., să fie prezentat unei comisii în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru stabilirea discernământului,”transmite IPJ Constanța.

În cauză urmează a se lua măsurile legale, prin unitatea de parchet competentă.

Citește și Incendiul care a cuprins blocul din Constanța ar fi fost pus cu intenție. Poliţiştii fac cercetări

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.