Fetiţa de 10 ani a unor români emigraţi în Germania este marea câştigătoare a emisiunii ”Das Supertalent”, o emisiune de talente difuzată de postul german RTL. Elena Turcan a cucerit nu doar juriul emisiunii, ci şi publicul ”Das Supertalent”.

Fetiţa de 10 ani a unor români emigraţi în urmă cu 19 ani în Germania a câştigat finala emisiunii ”Das Supertalent”, difuzată de postul RTL. 

Sezonul cu numărul 15 a început pe 2 octombrie, iar Elena a fost chiar primul concurent care a urcat pe scenă în faţa juriului. Fetiţa i-a făcut să plângă pe juraţi şi a fost prima concurentă care a primit buzz de aur, ajungând astfel direct în finală.

 

Unul dintre juraţi a crezut iniţial că ce face fetiţa este playback. Elena a impresionat cu interpretarea piesei \”\”O mio babbino caro\”\”, de Giacomo Puccini, din opera \”\”Gianni Schicchi\”\”, care a avut premiera în 1918.

Fetiţa de 10 ani a primit ovaţii în picioare din partea publicului. 

 

Părinţii fetiţei, Gabriel şi Laura Turcan, au emigrat în 2002 în Germania. Elena e cea mai mică dintre cei trei copii ai lor, fetiţa mai are un frate şi o soră, Tudor şi Maria.

Mama ei spune că Elena şi-a arătat talentul de când era mic copil. \”\”Fredona de copil şi toată lumea când o auzea spunea: locul Elenei e pe scenă\”\”, a mărturisit mama sa.

Elena îşi antrenează vocea acasă o dată pe zi. \”\”Ne umple urechile\”\”, spune cu umor mama ei. Întreaga familie este entuziasmată de talentul fetei.

Elena i-a lăsat mască pe juraţi şi audienţa din sala unde s-a organizat concursul când a interpretat ca o soprană matură aria lui Puccini \”\”O Mio Babbino Caro\”\”.

 Fetiţa a câştigat marele premiu pus la bătaie de organizatorii concursului, a cărui valoare este de 50.000 de euro.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.