Amenințare cu bombă la un centru comercial din Sectorul 3, potrivit Realitatea PLUS. Oamenii au fost evacuați de urgență și traficul în zonă a fost blocat. Polițiștii și pirotehniștii fac verificări pentru a depista dispozitivul exploziv.

Pe o adresă de e-mail a Poliției, s-a primit o informare cu privire la faptul că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake.

La fața locului s-a deplasat Detașamentul Pirotehnic din cadrul SIIAS.

În jurul orei 13.00-13.30, zona a fost delimitată și traficul parțial restricționat.

Având în vedere procedura legală, Centrul Comercial Park Lake a fost evacuat de urgență, pentru efectuarea de verificări.

Oamenii evacuați așteaptă în fața complexului pentru a putea intra după verificări.

Potrivit unor surse, primele informații arată că este posibil ca autorul amenințării să fie chiar din interiorul centrului comercial.

Astfel de amenințări au mai fost făcute în trecut de către un fost angajat de la Pază, care nu mai lucrează în prezent în centrul comercial, potrivit acelorași surse.

Nu se știe încă dacă este vorba despre aceeași persoană. Urmează să se facă verificări și vor fi anunțate concluziile.

Purtătorul de cuvânt al IGPR, Bogdan Ghebaur, a declarat, în direct, la Realitatea PLUS că „în cursul acestei zile a fost primită prin e-mail privind amplasarea în Centrul Comercial Park Lake a unui dispozitiv exploziv. De urgență s-au deplasat polițistii pentru evacuarea de urgență.

Polițiștii Brigăzii Rutiere sunt la fața locului și au deviat traficul.

În paralel se fac verificari pentru identificarea persoanei care a făcut sesizarea si tragerea la raspundere a acesteia.

Foto: INQUAM/George Călin

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.