Familia lui Victor Socaciu a anunțat că înmormântarea va avea loc astăzi, în localitatea prahoveană Cornu, așa cum a fost ultima dorință a artistului.

“Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 30 decembrie, ora 12.00, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, Prahova”, a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, Ana Maria Socaciu, fiica artistului.

„Înmormântarea va fi joi la ora 12.00 la Cornu, pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit, și poate și copiii, să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția artistului.

Familia a dezvăluit că decesul a survenit din cauza unei infecții nosocomiale

Artistul s-a stins din viață după o spitalizare de câteva săptămâni. Acesta a fost internat pentru o intervenție minoră, un drenaj întrucât acumula apă la plămâni, ca urmare a infectării cu Covid, în aprilie.

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a declarat Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu.

Sursa: Realitatea de Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.