O fetiță de doar 5 ani a rămas orfană în urma unei crime care a avut loc în Caraș-Severin. Va avertizam ca detaliile care urmeaza au un puternic impact emotional. Mama copilei a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul concubin care i-a abandonat trupul neînsuflețit la marginea satului. Familia a primit vestea îngrozitoare de la polițiști, la primele ore ale dimineții. Oamenii legii au găsit cadavrul acolo unde le-a indicat criminalul, după ce s-a predat la secție cu arma în mână. 

„Atât a zis fata azi dimineață când a auzit: <<mama n-a mai vrut să îmbătrânească>>”, a povestit mama femeii ucise.

Sunt cuvintele dramatice rostite de fetița de 5 ani care a realizat că a rămas orfană.

„A plecat de acasă, nu s-a mai întors. A ieșit pe ușă, vine imediat. A plecat, telefonul închis, nu a mai răspuns la telefon. Pe la zece și ceva a plecat de acasă”, a mărturisit fratele femeii ucise.

Mama fetei ucise: Ceva nu este în regulă, altul nu a putut s-o ia decât el. La 6 fără 10 m-am trezit cu poliția la ușă, la geam când am văzut…

Reporter: Unde au găsit-o?

Mama fetei ucise: La intrare în sat, la o tufa.

Femeia l-a cunoscut pe bărbatul din Turnu-Severin anul trecut pe o rețea de socializare. De aproape 5 luni, aceasta se mutase împreună cu fiica ei de 5 ani la bărbat acasă. Ulterior, a început să i se plângă mamei că și ea și micuța sunt agresate. Trupul femeii a fost găsit la aproape 700 de metri de ieșirea din satul Căvăran spre Caransebeș.

Femeia a fost înjunghiată de 7 ori în zona gâtului și a pieptului. Vestea a circulat imediat în sat, iar localnicii sunt îngroziți.

Bărbatul s-a predat la poliție cu tot cu armă. Acum se află în arest și urmează să fie condamnat pentru omor. 

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.