Marcel Ciolacu va propune excluderea din Partidul Social Democrat a lui Dumitru Coarnă, care, alături de alţi trei parlamentari, s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti.

„Voi propune excluderea domnului deputat Dumitru Coarnă din Partidul Social Democrat, în prima ședință a conducerii partidului.Acțiunile domnului Coarnă sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.

PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană și NATO și care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federația Rusă.“, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

O delegație formată din parlamentarii Diana Iovanovici-Șoșoacă, Mihai Lasca, Francisc Tobă (toți trei ex-AUR) și Dumitru Coarnă (PSD) s-a întâlnit miercuri, în urma unei cereri depuse în acest sens, cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin.

Cei patru parlamentari au prezentat o propunere privind o „poziție de neutralitate“ a României în războiul dintre Rusia și Ucraina.

Dumitru Coarnă a fost ales deputat al României, în 2020, din partea Partidului Social Democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.