Patru autovehicule au fost implicate într-un accident, vineri, 22 aprilie, pe DN 21 Slobozia-Brăila, în apropierea localității Iazu. În autovehicule erau 11 persoane, 7 adulți și 4 copii.

În urma coliziunii, patru persoane au fost rănite. Traficul rutier este  oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate, anunță centrul INFOTRAFIC.

Potrivit ISU Ialomița în urma evenimentului rutier au rezultat trei victime adulte, dintre care una încarcerată. Victima încarcerată, o persoană de sex masculin, conștientă și cooperantă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajului de pe elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Alte două victime(o persoană de sex feminin și una de sex masculin), au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior fiind preluate de către două echipaje ale SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare. Alte șase persoane( doi adulți și patru copii) au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior refuzând transportul la spital.

UPDATE Mașinile implicate în accident sunt înmatriculate în București,Ialomița și Constanța.

Din nefericire, bărbatul transportat la Spitalul din Constanța, a decedat.

Imagine

Imagine

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.