Codrin Ștefănescu a făcut noi dezvăluiri despre „sistemul subteran” și „jocurile” care se fac pentru alegerile din 2024, joi seara, într-o ediție explozivă a emisiunii „Culisele Statului Paralel”, de la Realitatea PLUS. Ștefănescu a făcut o paralelă extrem de explicită, spunând că „ce s-a încercat cu Dan Barna” în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2019 „se încearcă acum cu Kovesi la un nivel grandios”. 

„Nu au problema cu PSD, îl au oricum sub control în ambele grupuri: Dâncu, Stănescu și ceilalți versus Ciolacu și cu ceilalți.

Legat de invazie … au început să dezerteze și din Servicii. În ultimele două săptămâni am primit mesaje de la cel mai mare nivel. Spuneau așa: „Bă, ne-au recunoscut. Ne este teamă. Singurul partid care se poate bate cu ei sunteți voi (Alianţa pentru Patrie, partidul lui Liviu Dragnea  – n.r.)”. Noi avem expertiză în bătaia cu ăștia. Suntem specializați în a ne bate cu ei. Suntem mici, în formare. Mizele sunt mari și se joacă pe foarte mulți bani”, a afirmat Codrin Ștefanescu. 

Întrebat dacă va rezista noua formațiune politică până în anul 2024, când vor avea loc alegerile în România, el a răspuns afirmativ, arătând că formațiunea crește câte puțin în fiecare zi. 

Războiul din interiorul PSD a început deja: fiecare știe ce scheleți are în dulap și își negociază propria supraviețuire

Cât privește scandalul momentului în care este implicat social-democratul Adrian Chesnoiu, Codrin Ștefănescu a subliniat că „războiul din interiorul PSD a început deja”.

„Grindeanu (Sorin – n.r.) e mai aproape de Dâncu decât Ciolacu. Dâncu e aproape de Paul Stănescu și de ceilalți. Bătaia se da între ăștia doi (Dâncu vs Ciolacu). Ce uremează? Fiecare știe ce scheleți are în dulap și fiecare începe să își negocieze propria supraviețuire. Luptele nu au nicio legătură cu românii. Rafila e în tabără cu Ciolacu. Bătălia se da cine câștigă partidul (PSD – n.r.) își poate negocia cu foarte mare succes supraviețuirea (politică – n.r.) în perioada următoare”, a mai spus acesta.

Ce s-a întâmplat cu Brna se încearcă acum cu Koveși, la un nivel grandios. România e țara-test

Întrebat cine sunt oamenii care îți pot decide soarta politică și dacă un politician intră sau nu în pușcărie, el  a răspuns spunând că „dovadă că există astfel de oameni este ce i s-a întâmplat lui Dragnea (condamnarea la închisoare – n.r.)”.

„Ce s-a încercat cu Barna (Dan Barna – n.r.) se încearcă acum cu Kovesi la un nivel grandios. Sunt mult mai bine pregătiți, cu mult mai multe resurse din străinătate. România e țara-test.  Ghesnoiu, tot ce vedeți acum sunt victime colaterale. 

(…) Sistemul care e disperat că își pierde puterea și vine armata lui Kovesi și îi bagă la închisoare. Sunt liste negre făcute (…)”, a conchis acesta. 

VEZI ȘI: Codrin Ștefănescu: Dacă nu era Dăncilă în turul 2, în 2019, Barna era președintele României

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.