Alertă în Constanța. Biserica ce poartă hramul Sfintei Mare Muceniță Ecaterina din cartierul Tomis Plus ,din municipiul Constanța, a fost cuprinsă de flăcări,  în timp ce credincioșii se aflau la sujba de duminică.

 Pompierii militari intervin cu 6 autospeciale de stingere, două autoscări, o autospecială pentru transport victime multiple și o ambulanță SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată și o ambulanță SAJ. 

Arderea se manifestă generalizat și s-a extins la fațada unui bloc din apropiere.  Mai multe  butelii au fost scoase din anexa bisericii.

Toate persoanele din blocul alaturat s-au autoevacuat, iar din informatiile primite de la preotul bisericii in interiorul lacasului nu mai sunt persoane.

Un echipaj SAJ a transportat la spital o pacientă de 45 ani,constienta, arsuri la antebrat, iar dou[ persoane au suferit atacuri de panică.

UPDATE

„30 de persoane  din biserică au fost evacuate de Gruparea Mobilă de Jandarmi, 11 persoane din bloc s-au autoevacuat, pl 4 evacuate de pompieri”, transmite ISU Constanța.

-știre în curs de actualizare-

Imagine

Imagine

Imagine
Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.